SunMoney webshop

Tudtad, hogy van egy olyan hely, ahol a vásárlásaidért cserébe pénztermelő eszközt kapsz ajándékba? 
Ez a SunMoney Shop webáruház, mely már működik 2018. december 01. óta.
Környezettudatos vásárlás, ahol ajándékba kapsz 1 wattot minden 10 euro elköltött pénzed után. Több, mint 10 ezer termék vár rád bent.
Telefonok.. Netbookok.. Laptopok..Napelemes kütyük…Stb..

Így részesedhetsz a távoli napelem parkból, lesz egy SunMoney részesedésed, ami 25 évig bevételt hoz neked, pénzt fog termelni.
Folyamatosan bővülő napelem részed lehet.
Figyelem! Ne a webshop oldalán regisztrálj, hanem Hella segítségével
Fizetni bankkártyával tudsz, és házhoz szállítják neked a megrendelt terméket.
Ha most nem is találsz a webshop termékei közül olyat, amire fáj a fogad, mindenképp regisztrálj a SunMoney rendszerébe, ha eddig még nem tetted meg, mert a SunMoney rendszerében elindított vásárlásaid a webshop felületén folytatódnak, továbbá a webshopot nem fogod tudni használni SunMoney-s regisztráció nélkül. A webshop-ba ugyanúgy tudsz bejelentkezni, mint a webirodádba, vagyis a SunMoney-s ID számoddal és a hozzá tartozó jelszóval. Ha rendelkezel alpozícióval, akkor arra a pozícióra történik az ajándék Watt jóváírása, amelynek az ID számával a webshopba bejelentkeztél.

A SunMoney regisztráció ingyenes és kapsz egy webáruházat is. Gyűjtsd a wattokat a vásárlásaiddal és vegyél egyre több watt csomagot, hogy az neked pénzt termeljen folyamatosan. Ha te már rendelkezel közösségi csomaggal, és vannak alattad emberek, az ő vásárlásaikat megkönnyítheted azáltal, hogy te megvásárolod nekik a kívánt csomagot, és őnekik csak a Voucher kódot kell bemásolniuk a megfelelő helyre. Sőt, azt is megteheted, hogy akciót hirdetsz, és az általad szabott feltételek teljesítése esetén az illető kap egy általad meghatározott értékű Vouchert ajándékba. Pl. „Ebben a hónapban minden megvásárolt 10 Watt után 1-et ajándékba kapsz, tehát ha 10 Wattot vásárolsz, 1-et kapsz, ha 20 Wattot vásárolsz, 2-t kapsz ajándékba a megvásárolt Watton felül.”

Regisztrálj a SunMoney-ba most!