Hírek, információk

2019. május 31.

Kedves Érdeklődők, Munkatársak!
Sokan kérdezik, milyen hozamra számíthatnak a megvásárolt csomagok után? Kérem, engedjétek meg, hogy viszszakérdezzek! Közületek van-e valaki, aki saját maga vállalkozó, vagy esetleg rokona, ismerőse az? Amikor egy vállalkozó termelő eszközt vásárol (fénymásoló gép, varrógép, fúró, gépjármű, stb) milyen hozamra számít? Kiszámítja, hogy az adott eszköz a bekerülési árának hány %-át fogja visszatermelni? Ugye nem? Pontosan ezt a gondolkodás módot kellene alkalmazni a SunMoney üzletben megvásárolt Wattok és egyéb csomagok esetén is. A megvásárolt csomagok termelő eszközök. Nyilvánvaló, hogy azért vásárol az ember termelő eszközt, hogy haszna származzon belőle, de felejtsük már el azt a mentalitást, hogy ez most konkrétan mennyi hozamot termel. Cégünk nem pénzintézet, ahol az ember „befekteti” a pénzét, és X idő múlva Y értékű hasznot termel. Bár a napelem csomagok esetén bizonyos mértékig becsülhető a várható eredmény, nem ajánlatos a túlzottan számszaki gondolkodás.
Azért, hogy némi segítséget nyújtsak a várható haszon vonatkozásában, mellékelek egy ábrát:Nem vagyunk bank, sem biztosító, sem tőzsde.
Kérem, hogy a kedves munkatársak az érdeklődőiknek ezt szíveskedjenek kommunikálni.

Kifizetés

Meglehetősen régen tettem közzé kifizetési bizonylatot. Ennek azonban nem az volt az oka, hogy a SunMoney nem fizet, hanem az, hogy nem volt annyi jutalékom, hogy kifizetést kérjek.

Most viszont összegyűlt annyi jóváírás, amit már érdemes volt kikérni. Tettem ezt azért is, hogy mindenki lássa, a cég VALÓBAN FIZET.

2023. 06. 19.


2018. 05. 12.

A kormány a jelek szerint teljesen ki akar hátrálni a nyugdíjfizetésből, és a keresőképes gyermekekre akarja terhelni az idős szülőkről való anyagi gondoskodást. A mai körülmények között, amikor a fiatalok vagy külföldre mennek dolgozni, vagy közmunkából tengődnek, hogyan, miből fogják eltartani idős szüleiket? Mi lesz azokkal, akiknek nincs gyermekük, mert nem is született, vagy meghalt, stb? 

Ezért is célszerű olyan passzív jövedelmi lehetőséget találni magunknak, ami egyéniségünknek és pénztárcánknak megfelel. Nekem a SunMoney a megoldás erre a problémára.

2018. 04. 27.

Meglehetősen sok visszautasítást kaptam arra hivatkozva, hogy ők inkább saját napelemet akarnak a saját házuk tetejére. Nos, mostantól ez jóval nehezebb lesz. Még mélyebben kell a zsebbe nyúlni. A kormány ugyanis új szabályt vezetett be az 500 kW-nál nem nagyobb teljesítményű napkollektorok (ezek főleg családi és társas házak tetején működnek, vagy oda tervezik őket) vonatkozásában a finanszírozási pályázat határidejét 5 napra korlátozta. Ezzel gyakorlatilag a kormány a saját érdekkörébe tartozó vállalkozókat hozza helyzetbe a konkurrens kis cégek ellenében. Ez pedig jelentős túlárazottságot és minőségcsökkenést fog eredményezni.

Éppen ezért a nagy teljesítményű, közösségi naperőművek felé célszerű elmozdulni, és a közösségi naperőművekben részesedést vásárolni, erre kínál megoldást a SunMoney.