Kifizetés

Meglehetősen régen tettem közzé kifizetési bizonylatot. Ennek azonban nem az volt az oka, hogy a SunMoney nem fizet, hanem az, hogy nem volt annyi jutalékom, hogy kifizetést kérjek.

Most viszont összegyűlt annyi jóváírás, amit már érdemes volt kikérni. Tettem ezt azért is, hogy mindenki lássa, a cég VALÓBAN FIZET.

2018. 05.18.

A SunMoney új naperőmű-parkot helyezett üzembe Magyarországon, Lajosmizsén. Ez mindenkinek, aki legalább Wattot vásárolt a rendszerben, a korábbinál nagyobb bevételt fog jelenteni.

2018. 05. 12.

A kormány a jelek szerint teljesen ki akar hátrálni a nyugdíjfizetésből, és a keresőképes gyermekekre akarja terhelni az idős szülőkről való anyagi gondoskodást. A mai körülmények között, amikor a fiatalok vagy külföldre mennek dolgozni, vagy közmunkából tengődnek, hogyan, miből fogják eltartani idős szüleiket? Mi lesz azokkal, akiknek nincs gyermekük, mert nem is született, vagy meghalt, stb? 

Ezért is célszerű olyan passzív jövedelmi lehetőséget találni magunknak, ami egyéniségünknek és pénztárcánknak megfelel. Nekem a SunMoney a megoldás erre a problémára.

2018. 04. 27.

Meglehetősen sok visszautasítást kaptam arra hivatkozva, hogy ők inkább saját napelemet akarnak a saját házuk tetejére. Nos, mostantól ez jóval nehezebb lesz. Még mélyebben kell a zsebbe nyúlni. A kormány ugyanis új szabályt vezetett be az 500 kW-nál nem nagyobb teljesítményű napkollektorok (ezek főleg családi és társas házak tetején működnek, vagy oda tervezik őket) vonatkozásában a finanszírozási pályázat határidejét 5 napra korlátozta. Ezzel gyakorlatilag a kormány a saját érdekkörébe tartozó vállalkozókat hozza helyzetbe a konkurrens kis cégek ellenében. Ez pedig jelentős túlárazottságot és minőségcsökkenést fog eredményezni.

Éppen ezért a nagy teljesítményű, közösségi naperőművek felé célszerű elmozdulni, és a közösségi naperőművekben részesedést vásárolni, erre kínál megoldást a SunMoney.