Hálózatépítőknek

Kedves Látogató!

A SunMoney-nál nem kötelező a hálózatépítés, de ha valaki szeretne gyorsabban több pénzhez jutni, akkor mindenképp érdemes hálózatot építenie. Tudom, sokan idegenkednek attól, hogy hálózatot építsenek. Ez a hozzáállás a mindennapi életben könnyen nélkülözhető, a bolti áraknál jóval magasabb árszínvonalú termékeket forgalmazó üzletek esetében alakult ki. Ezeknél meglehetősen nehéz is a terméket vagy az üzletet ajánlani, mert a magas ár visszatartja az embereket a vásárlástól, és ha a potenciális üzletépítő is borsosnak találja az árat, akkor nem fogja tudni hitelesen kommunkikálni a leendő vásárlója, szponzoráltja felé, hogy az ár értékarányos, és egyáltalán nem megfizethetetlen, a minőségnek pedig ára van.

A SunMoney esetében már egészen alacsony kezdő tőkével el tud valaki indulni, hiszen a legkisebb napelem csomag ára 2 €, ami magyar pénzre átszámítva 600 Ft körül van, az árfolyam-mozgások függvényében. A megújuló energia források pedig majdnem mindenkinek megdobbantják a szívét, könnyebben megnyílik a pénztárca a napelemes üzlet hallatán, mint mondjuk egy táplálék-kiegészítő, vagy egy prémium árkategóriás tisztítószer esetén, vagyis sokszorta könnyebb ajánlani a SunMoney által képviselt jövedelem-termelő módszert, mint bármilyen más marketingtervet.

Sokan előszeretettel tévesztik össze az MLM jellegű üzleteket az illegális piramis vagy pilóta játék néven emlegetett csalásokkal. Azt, hogy mi a különbség az MLM üzlet és piramis játék között, ehelyütt nem kívánom részletezni, mert azt már a főoldalon megtettem. A SunMoney cég egyértelműen nem csaló, hanem korrekt cég, erre több bizonyíték is rendelkezésre áll. Az egyik bizonyíték a Scamadviser nevű oldal, amely vizsgálja a különböző online cégek működését, illetve kockázatos vagy biztonságos voltát. Íme a scamadviser tanúsítványa a SunMoney cégről: ScamAdviser

A másik vád, amellyel illették korábban a céget, hogy nincs a rendszerben egyetlen egy darab napelem sem. A következő videó eloszlatja az ilyen irányú kételyeket:

A következő vád, hogy nem fizet. Ezt mi sem cáfolja jobban, mint a saját kifizetési bizonylatom:

Hozzá kell tennem, hogy az összeg 2017. november 17-én megjelent a bankszámlámon.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy azóta nem fizet a cég? De igen, fizet. 2017. novemberében több nagy csomagos belépőm volt, akik után egyszeri jutalékként illetett meg a fenti összeg. Azóta nem volt ilyen nagy csomagos belépőm, ebből kifolyólag nem volt olyan összegű jutalékom, amit érdemes lett volna kikérni, inkább visszaforgattam, további Wattokat vásárolva a jutalékból.

Ha valaki nem akarja, hogy a bankszámlájára érkezzen a pénz, kérheti ide is:

Ahhoz azonban, hogy valaki a hozzá belépő új tagok után jutalékban részesülhessen, közösségi csomagot kell vásárolnia. A közösségi csomagok ára és a velük elérhető jövedelem az alábbi képen látható:

Az ESolar 2020 csomag a webirodán keresztül NEM VÁSÁROLHATÓ MEG, kizárólag email útján igényelhető, és átutalással fizethető ki.

A Kapcsolati menüben megtalálod az elérhetőségeimet. Lackó  válaszol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre, a regisztrációban pedig Hella segít.