Gyakran Ismételt Kérdések

 1. Úgy hallottam, hogy ez piramis/pilóta játék, ponzi rendszer, ez pedig illegális.
  Sokan szeretik összetéveszteni a fenti említett csaló és éppen ezért illegális “üzleti ajánlatokat” a tisztességes Network Marketing, illetve MLM rendszerekkel. A mi üzletünk abszolút tisztességes. Erről bővebben írtam a többi oldalon, így ehelyütt nem részletezem, miért.
 2. Mi a teendő?
  Mivel beruházási üzletről van szó, így beruházás, azaz csomag vásárlása nélkül nem tud bevétel keletkezni. Ha közösségi csomagot vásároltál, akkor célszerű az üzleti lehetőséget reklámozni, vagyis másokat meghívni az üzletbe.
 3. Mennyi a haszon?
  Ha kizárólag napelem csomagot vásárolsz, akkor éves szinten 8 % hozamra számíthatsz. Ne ess abba a hibába, hogy a 8 %-ot elosztod 12-vel, és “megkapod a havi bevételt”. A Nap nem egyenletesen süt az év folyamán, vannak borúsabb, esősebb napok, és télen is kevesebb a napsütéses órák száma, mint nyáron. Ha közösségi csomagot vásároltál, tudnod kell, hogy maga a csomag megvásárlása nem fog neked bevételt termelni. A közösségi csomag megvásárlásával azt a jogot vásároltad meg, hogy az általad meghívott emberek vásárlásai után jutalékban részesülhess. Ebből kifolyólag a várható haszon jóval magasabb, mint ha csak napelem csomago(ka)t vásároltál volna, de ugyanakkor kiszámíthatatlan, hogy konkrétan mennyi.
 4. Hogyan juthatok hozzá a megkeresett pénzhez?
  Két lehetőséged van. Az egyik az, hogy bankszámlára kéred a kifizetést. Ebben az esetben 40 € a kiutalás díja, tehát azoknak, akiknek még kevés pénze származik az üzletből, nem javaslom. A másik lehetőség, hogy a cég által biztosított, céges design-nal ellátott ú.n. prepaid (előre feltöltős) bankkártyára kéred. A kártya képét közzétettem a többi oldalon, ide nem illesztem be. A kártyára való kiutalás 20 € egyenlegtől lehetséges, díja 2 €.
 5. Mi a helyzet, ha egy vagy több hónapban nem vásárolok csomagot?
  A cég semmiféle szankciót nem alkalmaz inaktivitás esetére, nem fogják törölni a regisztrációdat, és nem fogsz visszaminősülni sem. Azt viszont tudnod kell, hogy nulla beruházás nulla bevételt eredményez. Az eddig megvásárolt napelem csomagod, vagy csomagjaid természetesen továbbra is termeli(k) a bevételt.
 6. Még nem regisztráltam, de közösségi csomag vásárlásán gondolkodom. Valakitől azt hallottam, hogy érdemesebb kis közösségi csomagot venni, és ehhez sok Wattot.
  Ez butaság. A nagyobb közösségi csomag nagyobb %-os jutalékra jogosít. Tehát ha azért vásárolnál közösségi csomagot, hogy alpozíciót hozhass létre, és az alpozícióba vásárolnád a Wattokat, akkor is mindenképpen azt javaslom, hogy a lehetőségeidhez mérten minél nagyobb közösségi csomagot vásárolj, mert így az alpozícióban vásárolt Watt mennyisége után magasabb %-ú jutalékra leszel jogosult.