Gyakran Ismételt Kérdések

 1. Úgy hallottam, hogy ez piramis/pilóta játék, ponzi rendszer, ez pedig illegális.
  Erre a felvetésre az alábbi videó ad kimerítő választ.
 2. Mi a teendő?
  Az alábbi videóból megtudod:
 3. Mennyi a haszon?
  3 lehetőséged van. Az egyik az az, hogy közösségi csomagot vásárolsz, és hálózatot építesz. Ezzel a módszerrel jelentősen magasabb jövedelmet érhetsz el, mintha egyedül dolgoznál. A másik lehetőség, hogy közösségi csomagot vásárolsz, de nem építesz hálózatot. Ez azt jelenti, hogy a saját magad szponzora/szponzoráltja leszel. Ennek gyakorlati megvalósulását a következő videó mutatja be: A harmadik lehetőség, hogy nem vásárolsz közösségi csomagot, csupán Wattokat. Ebben az esetben a jövedelmed a videóban látható módon alakul.
 4. Hogyan juthatok hozzá a megkeresett pénzhez?
  Két lehetőséged van. Az egyik az, hogy bankszámlára kéred a kifizetést. Ebben az esetben 40 € a kiutalás díja, tehát azoknak, akiknek még kevés pénze származik az üzletből, nem javaslom. A másik lehetőség, hogy a cég által biztosított, céges design-nal ellátott ú.n. prepaid (előre feltöltős) bankkártyára kéred. A kártya képét közzétettem a többi oldalon, ide nem illesztem be. A kártyára való kiutalás 20 € egyenlegtől lehetséges, díja 2 €.
 5. Mi a helyzet, ha egy vagy több hónapban nem vásárolok csomagot?
  A cég semmiféle szankciót nem alkalmaz inaktivitás esetére, nem fogják törölni a regisztrációdat, és nem fogsz visszaminősülni sem. Azt viszont tudnod kell, hogy nulla beruházás nulla bevételt eredményez. Az eddig megvásárolt napelem csomagod, vagy csomagjaid természetesen továbbra is termeli(k) a bevételt.
 6. Még nem regisztráltam, de közösségi csomag vásárlásán gondolkodom. Valakitől azt hallottam, hogy érdemesebb kis közösségi csomagot venni, és ehhez sok Wattot.

  7. Úgy hallottam, hogy 25 évig termelnek a napelemek. Nekem nincs 25 évem arra, hogy a megtérülésre várjak.
  Valamit nagyon félreértettél. A 25 év nem azt jelenti, hogy ennyi ideig várnod kell arra, hogy pénzed származzon belőle, hanem azt, hogy a termelő eszköz megvásárlásától számított 25 éven keresztül garantált jövedelmed keletkezik, aminek kifizetését akár minden hónapban a cég által biztosított bankkártyára kérheted.

  8. Egy meglehetősen sűrűn előforduló kifogásra reagálok az alábbiakban. A kifogás: Nincs megtakarításom!
  Ha azt hiszed, hogy a SunMoney-hoz való csatlakozással a meglévő/nem létező megtakarításodat elpocsékolod, óriási nagy tévedésben vagy! Pont azért kell(ene) elkezdened, hogy legyen megtakarításod! Igaz, a megvásárolt csomagok árát nem kapod vissza, mert ez nem befektetés, hanem beruházás, viszont a csomagok megvásárlásából származó hasznot már a megvásárlást követő hónapban élvezheted.