Naperőmű-beruházás

Kedves Látogatók!  

Elöljáróban néhány dolgot szeretnék leszögezni:

 • Nem villamos energiát, hanem annak előállítására alkalmas termelő kapacitást kínálok megvételre.
 • Nem foglalkozom napelemek gyártásával, telepítésével vagy üzembe helyezésével.

Vádoltak már azzal, hogy a beruházó rosszul jár, mert az alacsony hozam miatt még a beruházott összeget is csak egy emberöltő eltelte után kapja vissza. Tény és való, hogy a SunMoney nem a gazdagodj meg gyorsan típusú üzlet. Ha viszont számításba vesszük azt, hogy a közismert befektetési lehetőségek vagy magas kockázattal járnak a magas hozam reményében, vagy ha a kockázat kicsi, akkor a hozam is alacsony. A rövid futamidejű magas hozamú befektetések pedig igen magas kockázatot jelentenek. A SunMoney hosszú távú (25 év) havi kifizetésű beruházási lehetőséget kínál hozzávetőlegesen évi  8% nyereséggel. A várható nyereséggel kapcsolatban készítettem egy számítást, amelyet a virtuális asszisztensem bocsát rendelkezésre.
Azt mindenképp szükségesnek tartom kihangsúlyozni, hogy egyetlen kis csomag vásárlása (1 vagy 2 Watt) NEM FOG érdemleges hasznot hozni. Aki nem engedheti meg magának, hogy nagy csomagot vásároljon, annak számolnia kell azzal, hogy hónapról hónapra újabb csomagot vagy csomagokat “kell” vásárolnia a szabad szemmel is jól látható bevétel elérése érdekében.

Ha valakiben kétségek merültek fel atekintetben, hogy a cég valóban fizet-e, illetve hová lehet kérni a kifizetést, az alábbi tájékoztatást tudom adni:

 • A cég valóban fizet.
 • A következő módon juthatunk hozzá a minket megillető pénzhez:
  1. Bankszámlára történő kiutalás. Ebben az esetben 40 € a kiutalás költsége, tehát ezt jócskán meghaladó összeg kikérése esetén célszerű csak ezt a lehetőséget választani.
  2. A cég által biztosított, egyedi design-nal ellátott kártyára.

  Ha ezt a lehetőséget választjuk, legalább 20 €-nak lennie kell a Wallet számlánk egyenlegén, és 2 €-ba kerül a kiutalás.

Azzal is vádoltak már, hogy egyetlen darab napelem sincs a rendszerben.
A következő helyszíneken vannak már működő naperőművek:

 • Nemesvámos (54.880 Watt)
 • Telki (16.000 Watt)
 • Langenheim (Németország) (175.000 Watt)
 • Lajosmizse (522.500 Watt)

További naperőművek létesítése és üzembehelyezése is folyamatban van.

A megvásárolható napelem csomagok tekintetében a következő kép szolgál információval:

Ha már a következő hónapban bevételt akarsz kapni, akkor ennyi idő áll rendelkezésre a beruházáshoz:

motionmailapp.com
A Kapcsolati menüben megtalálod az elérhetőségeimet, a virtuális asszisztensemnek felteheted kérdéseidet, és a regisztrációs linket is kérheted.