Crypto-bányászat

Kedves Látogató!

Sokan szkeptikusan figyelik a különböző crypto-devizák árfolyamának alakulását, és egyáltalán nem is bíznak a crypto-devizákban, a továbbiakban Coinokban.

Én is találkoztam több olyan oldallal, amelyek egy ideig működtek, majd vagy olyan feltételekhez kötötték a coinhoz való jutást, ami már nem érte meg, vagy egyszerűen eltűntek.

A SunMoney cég is lehetővé tette a coinok bányászatát SunMoney-Mining néven. Itt nincsenek előre meghatározott értékű csomagok, mindenki tetszése szerinti összeget fizet be, és ezért az összegért a meghatározott árfolyamnak megfelelő értékű Mining csomagot kap.

A Mining csomagok várható hozama havi szinten 5-10 % körül alakul, egy adott csomag a vásárlástól számított 90 nap elteltével kezd el hasznot hozni, és előreláthatólag 2 év alatt fut ki egy csomag.

Ha szeretnél biztonságos feltételek között, megbízható cégnél coinhoz hozzájutni, akkor első körben regisztrálnod kell, és szükséged lesz egy közösségi csomagra is. Erre ennyi idő áll rendelkezésedre:

motionmailapp.com
A Kapcsolati menüpontban
megtalálod az elérhetőségeimet. Virtuális asszisztensemnek felteheted kérdéseidet, és a regisztrációs linket is kérheted.