Beruházóknak

Kedves Látogatók!  

Elöljáróban néhány dolgot szeretnék leszögezni:

 • Mint az oldal és a menüpont címe is elárulja, beruházási üzletről van szó, vagyis beruházás nélkül nem számíthat semmiféle bevételre.
 • Attól is óvok mindenkit, hogy egy egyszeri kis összegű beruházástól nagy hozamo(ka)t várjon.
 • A cég nem ír elő vásárlási kötelezettséget, vagy másféle teljesítményre vonatkozó feltételt nem szab, de nulla beruházásból nulla bevétel származik.

Manapság sokan próbálnak meg sokféle módon többlet jövedelemhez jutni. Van, aki másod- vagy harmadállást vállal, van, aki vállalkozásba kezd, és van, aki befektet. A befektetési lehetőségek is sokfélék. Lehet bankbetét, lehet értékpapír, ingatlan, stb. Régen a bankbetét jól jövedelmező és megbízható befektetésnek számított. Napjainkban könnyen megtörténhet, hogy a lejárati idő végén kevesebb pénzt vehetünk ki, mint amennyit befektettünk. A kamatok olyan alacsonyak, hogy már csak mikroszkóppal láthatók.

Éppen ezért választottam a SunMoney által kínált beruházási lehetőségeket.
Miért beszélek lehetőségekről? Azért, mert a SunMoney jelenleg 2 féle beruházási lehetőséget kínál.

 1. Naperőműbe történő beruházási lehetőség.
  Ebben az esetben Wattok vásárlására van lehetőség. A Wattokat úgy kell elképzelni, mintha egy cég részvénycsomagját vásárolnánk meg, csak azzal a különbséggel, hogy míg a részvények árfolyamát rengeteg tényező tudja befolyásolni, addig a Wattokban mért részesedés által termelt nyereség mértékét csak a napsütéses órák száma befolyásolja kis mértékben. Télen picit kisebb, nyáron magasabb. 25 éven keresztül garantálja a cég a beruházásunk nyereségét, ami hozzávetőlegesen a beruházásra szánt összeg (megvásárolt Watt árának) 8 %-a évente. Bővebb információ itt olvasható.
 2. Crypto-devizák, közhasználatban lévő szóval élve coinok bányászatába lehet beruházni. A cég folyamatosan vizsgálja az egyes crypto-devizák hozamát, és mindig az aktuálisan legnagyobb hasznot termelő crypto-devizát bányássza. Természetesen a bányászatra beállított gépek energia-ellátását is a cég által létesített és üzemeltetett naperőművek biztosítják. Bővebben itt tudsz tájékozódni.
  Szeretnél profitálni ebből az üzleti lehetőségből, de úgy érzed, a hálózatépítést nem neked találták ki?  Semmi baj! Hella segít neked.
  Jelenleg a bányászati üzletágba való beruházási lehetőség szünetel.

Kapcsolati menüben megtalálod az elérhetőségeimet és Lackó tisztázza a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, a regisztrációban pedig Hella segít.