Csóró lettem, nincs kenyerem….

Csóró lettem, nincs kenyerem, elvesztettem a munkahelyem

Kaczor Feri közismert száma napjainkban túlságosan is időszerű.
A COVID19 járvány miatt sokan veszítették el munkájukat, és ezáltal jövedelem-forrásukat.
Az ő számukra dolgozta ki cégünk az ajánlatát. Ha valaki vette a fáradságot, és legalább egy picit beleolvasott jelen weboldal más menüpontjaiba is, tudhatja, hogy nem alkalmazotti státuszt, és nem fizikai munkát kínálunk. A tevékenység Home Office-ban, azaz otthon végezhető. Az ajánlat korlátozott ideig, és korlátozott létszám erejéig érvényes. Érdemes tehát sietni, és lecsapni az ajánlatra, amely az alábbiakban olvasható:

“Már elérhető az új Home Office Star csomag, amit azoknak ajánlunk, akik a járvány miatt otthon ragadtak és nem tudják végezni eddigi munkájukat és új lehetőséget keresnek.

Ki jogosult a csomagra?
Olyan 18. életévüket betöltött személyek aki 2020.03.05. után megszűnt a munkaviszonya vagy vállalkozása, illetve szünetelteti vállalkozását.

Személyenként csak egy csomag igényelhető.
Csak fő pozícióra érvényes, alpozícióra nem.
Csomag felminősítésre nem használható fel. (Mini csomaggal rendelkezők nem vehetik igénybe!)

Igénylés menete:
1. Regisztráció a SunMoney programba a meghívó regisztrációs linkjével. Ha valaki már korábban regisztrált, akár évekkel korábban, de még nem vásárolt közösségi csomagot, az is élhet a lehetőséggel.
2. Igénylőlap kitöltése, igazoló dokumentum feltöltése. Link: https://forms.gle/WrL5wzG5c2X7JV6X8

Csak az igénylőlap kitöltését tudjuk elfogadni, e-mail -t nem.
A kérvények egyedi elbírálás alá esnek. ( A csomagok korlátozott számban érhetők el)

Kérelmek feldolgozása 2-5 munkanap. “

Regisztrációs link: bit.ly/halozatepitoknek
Telefon:
+36307778858
Rejtett/privát számról érkező hívást NEM FOGADOK!

2019. május 31.

Kedves Érdeklődők, Munkatársak!
Sokan kérdezik, milyen hozamra számíthatnak a megvásárolt csomagok után? Kérem, engedjétek meg, hogy viszszakérdezzek! Közületek van-e valaki, aki saját maga vállalkozó, vagy esetleg rokona, ismerőse az? Amikor egy vállalkozó termelő eszközt vásárol (fénymásoló gép, varrógép, fúró, gépjármű, stb) milyen hozamra számít? Kiszámítja, hogy az adott eszköz a bekerülési árának hány %-át fogja visszatermelni? Ugye nem? Pontosan ezt a gondolkodás módot kellene alkalmazni a SunMoney üzletben megvásárolt Wattok és egyéb csomagok esetén is. A megvásárolt csomagok termelő eszközök. Nyilvánvaló, hogy azért vásárol az ember termelő eszközt, hogy haszna származzon belőle, de felejtsük már el azt a mentalitást, hogy ez most konkrétan mennyi hozamot termel. Cégünk nem pénzintézet, ahol az ember “befekteti” a pénzét, és X idő múlva Y értékű hasznot termel. Bár a napelem csomagok esetén bizonyos mértékig becsülhető a várható eredmény, nem ajánlatos a túlzottan számszaki gondolkodás.
Azért, hogy némi segítséget nyújtsak a várható haszon vonatkozásában, mellékelek egy ábrát:Nem vagyunk bank, sem biztosító, sem tőzsde.
Kérem, hogy a kedves munkatársak az érdeklődőiknek ezt szíveskedjenek kommunikálni.

Kifizetés

Meglehetősen régen tettem közzé kifizetési bizonylatot. Ennek azonban nem az volt az oka, hogy a SunMoney nem fizet, hanem az, hogy nem volt annyi jutalékom, hogy kifizetést kérjek.

Most viszont összegyűlt annyi jóváírás, amit már érdemes volt kikérni. Tettem ezt azért is, hogy mindenki lássa, a cég VALÓBAN FIZET.

2018. 05.18.

A SunMoney új naperőmű-parkot helyezett üzembe Magyarországon, Lajosmizsén. Ez mindenkinek, aki legalább Wattot vásárolt a rendszerben, a korábbinál nagyobb bevételt fog jelenteni.

2018. 05. 12.

A kormány a jelek szerint teljesen ki akar hátrálni a nyugdíjfizetésből, és a keresőképes gyermekekre akarja terhelni az idős szülőkről való anyagi gondoskodást. A mai körülmények között, amikor a fiatalok vagy külföldre mennek dolgozni, vagy közmunkából tengődnek, hogyan, miből fogják eltartani idős szüleiket? Mi lesz azokkal, akiknek nincs gyermekük, mert nem is született, vagy meghalt, stb? 

Ezért is célszerű olyan passzív jövedelmi lehetőséget találni magunknak, ami egyéniségünknek és pénztárcánknak megfelel. Nekem a SunMoney a megoldás erre a problémára.

2018. 04. 27.

Meglehetősen sok visszautasítást kaptam arra hivatkozva, hogy ők inkább saját napelemet akarnak a saját házuk tetejére. Nos, mostantól ez jóval nehezebb lesz. Még mélyebben kell a zsebbe nyúlni. A kormány ugyanis új szabályt vezetett be az 500 kW-nál nem nagyobb teljesítményű napkollektorok (ezek főleg családi és társas házak tetején működnek, vagy oda tervezik őket) vonatkozásában a finanszírozási pályázat határidejét 5 napra korlátozta. Ezzel gyakorlatilag a kormány a saját érdekkörébe tartozó vállalkozókat hozza helyzetbe a konkurrens kis cégek ellenében. Ez pedig jelentős túlárazottságot és minőségcsökkenést fog eredményezni.

Éppen ezért a nagy teljesítményű, közösségi naperőművek felé célszerű elmozdulni, és a közösségi naperőművekben részesedést vásárolni, erre kínál megoldást a SunMoney.